za. okt 19th, 2019

Sportlive24

live sport en livestreams

Zaterdag kans op 200 mm regen in Suzuka

Related Posts: Gaat de Grand Prix van Japan wel door met komst… Video: Verstappen kent zijn talen en spreekt aardig Japans Darts livestream: World Grand Prix in Dublin Komend weekend paar wedstrijden in KKD Van Gerwen...

Japan en de Formule 1 fans zijn in de ban van tyfoon Hagibis die wel eens voor veel problemen zouden kunnen zorgen komend weekend bij de Grand Prix van Japan.

Lees ook dit: Gratis livestream Grand Prix Japan

200 mm

De tyfoon komt zaterdag aan land in Japan en volgens de weerkundigen kan er dan wel eens 200 mm regenwater gaan vallen. Ook zal het stormachtig weer gaan worden met zeer zware windstoten. Daarmee lijkt het uitgesloten dat dan de derde vrije training en de kwalicatie gereden zal gaan worden.

Kado-versturen.nl

Kwalificatie op zondag

Er bestaat een mogelijkheid als het weer in Japan dusdanig slecht is dat de derde vrije training geschrapt word en dat dan de kwalificatie dan zondagmorgen gereden zal gaan worden. Dit gebeurde eerder ook al in 2004 en 2010 toen het ook noodweer was in Japan.

Mocht de kwalificatie verplaatst worden naar zondagmorgen dan zal de race waarschijnlijk ook een paar uur gaan opschuiven. Voor de nachtbrakers is dit dan wel weer fijn om nog even weer wat extra slaap te pakken.

Er bestaat ook eventueel een mogelijkheid dat tyfoon nog een andere koers zal gaan varen en dat het allemaal mee zal gaan vallen. Sport in Nederland houdt u als Formule 1 website dagelijks op de hoogte als er wijzigingen zijn.

Dit bericht is geplaatst en te lezen via de RSS van Sport in Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *