Anna van der Breggen op jacht naar WK goud (Foto Wikimedia Commons)

Anna van der Breggen op jacht naar WK goud

Van der Breggen gaat de strijd aan met Amerikaanse Dygert

Vanmiddag staat het WK tijdrijden op het programma bij de dames. Anna van der Breggen is één van de kanshebsters. De starttijden van het WK wielrennen zijn hier te downloaden!

De Amerikaanse Chloé Dygert won vorig jaar de WK titel en is dus ook de grote favoriete. Toch maakt van der Breggen een goede kans op de wereldtitel. Vorige maand won ze overtuigend goud bij het EK tijdrijden in het Franse Plouay. Daar klopte ze specialiste Ellen van Dijk met een groot tijdsverschil van 31 seconden.

Van der Breggen kijkt uit naar de tijdrit in Imola. “Het is mentaal gezien een lastig rondje. Er zitten weinig bochten in en je moet gewoon rammen”, zegt Van der Breggen in gesprek met de NOS. “Je hebt een dag nodig waarbij je het idee krijgt dat je hard gaat.”

In de coronaperiode heeft Van der Breggen extra getraind op haar tijdritfiets. “Ik heb er een doel van gemaakt om meer uren te maken, zodat ik op die fiets op meerdere punten de focus kan leggen en dat kan verbeteren”, vertelt ze. “Ik hoop dat dit in de houding terugkomt en ik denk dat dit zich op dit rondje gaat uitbetalen, want het is vooral een combinatie van houding en hard trappen.”

Livestream WK wielrennen Imola

Het WK wielrennen word ook uitgezonden op de televisie. Zowel Eurosport, de NOS als Sporza zenden het WK wielrennen in Imola uit op tv. Ook hebben we 3 handige livestreams gevonden waar het WK ook te zien is. Dat kan via Cyclingfans.comHesgoal TV en 365LIVE. Wij wensen je veel plezier met het kijken.

Overige livestreams

Niet alleen voetbal maar ook formule 1, darts, tennis, handbal, volleybal, wielrennen en vele andere sporten kun je vaak online kijken via Sportlive24. In ons hoofdmenu vind je alle handige linkjes om live en gratis naar diverse sporten te kijken. Wij wensen je veel plezier op onze website en met het kijken naar gratis sport via de livestream.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: