F1 livestream Verstappen op jacht naar winst in Mugello (Foto Wikimedia Commons)

F1 livestream: Verstappen op jacht naar de winst in Mugello

Kijk hier gratis naar de Grand Prix van Toscane

Wint Max Verstappen de Grand Prix van Toscane? De F1 race kijk je hier vanmiddag vanaf 15.10 uur live via de gratis livestream.

Hamilton

Lewis Hamilton vertrekt vanmiddag voor de 95ste keer vanaf pole position met in zijn kielzog zijn teamgenoot Valtteri Bottas. Max Verstappen die tijdens de kwalificatie vlak achter de beide Mercedessen eindigde zal de jacht vanaf P3 gaan openen.

Max Verstappen wint de Grand Prix van Toscane? Het is helemaal geen gekke gedachten dat de 22-jarige Limburger van Red Bull Racing zondagmiddag zijn slag zal gaan slaan. Verstappen maakt het hele weekend indruk en zijn achterstand op beide Mercedessen is nihil. Er liggen dus ontzettend goede kansen om de race vanmiddag gewoon te gaan winnen.

Meer Formule 1 livestreams

Ook online is het heel erg makkelijk om gratis naar F1 te kijken via de online livestream. Via de website LIVE TV kan je naar diverse sporten kijken. Voetbal, ijshockey, golf, darts, formule 1 alles kan je er zien en wat kost het? het kost niks.

Ook via ifirsttrow kan je naar allerlei soorten sport kijken. Maar ook via Roja DirectaUnibet en BWin kan je live naar sport kijken.

F1 kan je altijd gratis online kijken. Ook via LIVE TV kan je alles live kijken. Dan hebben we het niet alleen over de race op zondag. Ook de vrijetrainingen op vrijdag en zaterdag kan je gratis kijken en natuurlijk ook de kwalificatie voor de Grand Prix op de zaterdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: