Livestream #AUSGP 2020 Albert Park Melbourne

Formule 1 livestream: #AUSGP 2020

Op zondag 15 maart kan je via de livestream van Sport Live 24 live naar de #AUSGP 2020 kijken in Melbourne. De race start om 06.10 uur.

De Australian Grand Prix in Melbourne op Albert Park is traditioneel de grote seizoenopener van het seizoen. De grote vraag is natuurlijk welk team het beste uit de winterbreak is gekomen. Heerst Mercedes opnieuw, of zitten Honda Red Bull Racing met Max Verstappen en Ferrari met Charles Leclerc titelverdediger Lewis Hamilton op de hielen bij de #AUSGP 2020.

Programma

Het hele F1 weekend kan je via Sport Live 24 naar de #AUSGP 2020 kijken. Zowel de eerste twee vrije trainingen op de vrijdag en de vrijetrainingen en kwalificatie op zaterdag in Melbourne worden live uitgezonden. Ook de #AUSGP op zondagmorgen is live te zien via de livestream kanalen.

Programma Grand Prix Australië 2020

Vrijdag 13 maart
Eerste vrije training: 02.00-03.30 uur
Tweede vrije training: 06:00-07:30 uur

Zaterdag 14 maart
Derde vrije training: 04:00-05:00 uur
Kwalificatie: 07:00-08:00 uur

Zondag 15 maart
Race: 06:10 -08:10 uur

Afbeeldingsresultaat voor circuit australian gp
Circuit Albert Park in Melbourne voor de #AUSGP 2020

Livestream #AUSGP 2020

De Australian Grand Prix word op diverse tv zenders uitgezonden. In Nederland worden de vrije trainingen, kwalificatie en races uitgezonden door sportzender Ziggo Sport. Sport Live 24 heeft geen rechten om de F1 live uit te zenden. Toch kan je heel erg handig via onderstaande linkjes gratis naar de Formule 1 Grand Prix van Australië kijken.

#AUSGP livestream 1

#AUSGP livestream 2

Livestream VPN Diensten

Wanneer je naar de buitenlandse gratis streams wilt kijken op je laptop of mobiel zul je een VPN nodig hebben om de geografische blokkades te omzeilen. Op de Formule 1 pagina van vpndiensten.nl vind je meer informatie over hoe je dit precies doet.

Livestream online

Ook online is het heel erg makkelijk om gratis naar Formule 1 te kijken via de online livestream. Via de website LIVE TV kan je naar diverse sporten kijken. Voetbal, ijshockey, golf, darts, formule 1 alles kan je er zien en wat kost het? het kost niks.

Ook via ifirsttrow kan je naar allerlei soorten sport kijken. Maar ook via Roja Directa, Unibet en BWin kan je live naar sport kijken.

Formule 1 kan je altijd gratis online kijken. Ook via LIVE TV kan je alles live kijken. Dan hebben we het niet alleen over de race op zondag. Ook de vrijetrainingen op vrijdag en zaterdag kan je gratis kijken en natuurlijk ook de kwalificatie voor de Grand Prix op de zaterdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: