Grand Prix Australië Livestream FP2

Grand Prix Australië: Livestream FP2

Kijk via de gratis livestream vrijdagmorgen van 06.00 tot 07.30 hier via één handige klik naar FP2 (tweede vrije training) voor de Grand Prix van Australië.

Voorbeschouwing

Op basis van de geruchten en de gereden tijden bij de testdagen in Barcelona moeten we vooraf concluderen dat Mercedes nog net even wat sneller is dan de overige teams. Wel is het de verwachting dat Honda Red Bull Racing en Ferrari niet veel hoeven toe te geven op het team van wereldkampioen Lewis Hamilton en Valtteri Bottas.

Toch blijft het wel weer spannend of de teams nog nieuwe dingen gaan uitproberen wat net het verschil zou kunnen gaan maken. Het is wel zeker dat Max Verstappen met zijn RB16 beter voor de dag zal gaan komen dan bij de start van het vorige seizoen. Toch was die start ook we redelijk want Verstappen eindigde vorig jaar bij de Grand Prix van Australië als derde.

In 2019 won Valtteri Bottas in zijn  Mercedes de seizoenopener in Melbourne. Lewis Hamilton eindigde als tweede en zoals al gemeld eindigde onze Max Verstappen als derde. Hier onder een korte samenvatting van de Australian Grand Prix van 2019.

Coronavirus

De Grand Prix van Australië gaat zoals het nu lijkt gewoon door. Ondanks dat ook het Coronavirus in Australië is uitgebroken maken ze zich geen zorgen. CEO Andrew Westacott: ‘De gezondheid en veiligheid van iedereen tijdens het raceweekend is enorm belangrijk. De raceorganisatie heeft stevige gezondheids-, veiligheids- en noodmaatregelen genomen voor elk deel van het weekend. We werken samen met gezondheids- en hulporganisaties en de betrokken overheidsinstanties om deze kwestie aan te pakken.’

‘Op dit moment is er geen indicatie van verdere reisverboden, noch is er een teken dat Formule 1 en de teams niet aan zullen komen zoals gebruikelijk’, schrijft de CEO op de officiële racewebsite.

Livestreams

#AUSGP FP2 livestream 1

#AUSGP FP2 livestream 2

#AUSGP FP2 livestream 3

#AUSGP FP2 livestream 4

Programma Grand Prix Australië 2020

Vrijdag 13 maart
Eerste vrije training: 02.00-03.30 uur
Tweede vrije training: 06:00-07:30 uur

Zaterdag 14 maart
Derde vrije training: 04:00-05:00 uur
Kwalificatie: 07:00-08:00 uur

Zondag 15 maart
Race: 06:10 -08:10 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: