Live stream FC Emmen - FC Groningen gratis kijken

Gratis: FC Emmen – FC Groningen live stream

Dinsdagavond om 18.45 uur begint de oefenwedstrijd FC Emmen – FC Groningen. Via de live stream kan je gratis naar deze regionale derby kijken. Ook Fox Sports zend de wedstrijd live uit.

Het begint weer roepen ze al weken bij Fox Sports. Vele mensen kijken uit naar FC Emmen – FC Groningen. Ook al is het een oefenwedstrijd geen van beide clubs wil dinsdagavond als verliezer van het veld in de Oude Meerdijk stappen.

Voor de fans die hopen Arjen Robben vanavond zijn comeback gaat maken moeten we teleurstellen. De 36-jarige aanvoerder gaat pas vrijdagavond in de wedstrijd tegen PEC Zwolle zijn rentree maken in het shirt van FC Groningen.

Zowel FC Emmen als FC Groningen speelden vorige week al een oefenwedstrijd. FC Emmen verloor thuis pijnlijk met 5-2 van SC Cambuur. FC Groningen speelde een oefenwedstrijd tegen Heracles Almelo en dat duel wonnen de Groningers met 1-0.

Voetbal live streams: LIVE STREAM 1 || LIVE STREAM 2

Sportlive 24 zend zelf geen online voetbal uit. Wij hebben hiervoor niet de rechten. Wij delen wel de linkjes van andere websites die wel live en gratis voetbal uitzenden. Vaak is dit tegen zeer goede kwaliteit beeld. Handig als je op vakantie bent of op je werk. Wij wensen je veel plezier met het kijken naar de wedstrijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: