Katerina Siniakova – Kiki Bertens livestream

Katerina Siniakova – Kiki Bertens livestream

Roland Garros livestream: Katerina Siniakova – Kiki Bertens

De tennis wedstrijd Katerina Siniakova – Kiki Bertens in de derde ronde van Roland Garros kijk je hier vrijdag via de tennis livestream.

Livestream 1 CLICK HERE
Livestream 2 CLICK HERE

Sinakova is de nummer 61 op de WTA wereldranglijst. De Tsjechische verloor in de eerste twee ronden nog geen set. In de eerste ronde won ze met 7-6 en 6-2 van de Amerikaanse Lauren Davies. In de tweede ronde was ze met 6-3 en 6-4 te sterk voor de Russische Anastasia Pavlyuchenkova.

Voor Kiki Bertens die als vijfde is geplaatst in Parijs is het hopen dat ze helemaal hersteld is van haar thriller tegen de Italiaanse Sara Errani. Bertens won woensdag met 7-6, 3-6 en 9-7 maar was zo steen kapot dat ze met kramp in het hele lichaam met een rolstoel van de baan gehaald moest worden.

De wedstrijden op Roland Garros zijn ook live te zien via de website van Sport in Nederland en gratissportkijken.nl. Zij hebben een groot overzicht met gratis tennis livestreams. Alle wedstrijden die gespeeld worden zijn daar live te zien. Ook via de sportzender Eurosport kan je dagelijks vanaf 11.00 uur kijken naar de wedstrijden op Roland Garros. Ook via Hesgoal en LIVE TV hoef je geen enkele partij te missen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: