Kijk hier gratis de Formule 1 Grand Prix van Toscane

Kijk hier gratis de Formule 1 Grand Prix van Toscane

Livestream (kijk hier gratis) de Grand Prix van Toscane

Vanmiddag om 15.10 uur kun je hier gratis kijken naar de Formule 1 Grand Prix van Toscane via de livestream.

Met Lewis Hamilton (Mercedes) en Valtteri Bottas (Mercedes) op de eerste startrij moet Max Verstappen (Honda Red Bull) vanaf de tweede startrij vanaf P3 in de achtervolging. Na een teleurstellende Grand Prix van Italië in Monza heeft de 22-jarige Limburger dit weekend laten zien dicht op de twee Mercedessen te zitten en alle kansen heeft om de Grand Prix vanmiddag te winnen.

1000ste Grand Prix Ferrari

De Grand Prix van Toscane word voor het eerst gereden en is ter ere van Ferrari wat vandaag voor de 1000ste keer meedoet aan een Formule 1 Grand Prix. Ondanks een slecht seizoen hopen de Ferrari’s zich vanmiddag te laten zien, maar winnen op het circuit in Mugello zal voor Sebastian Vettel en Charles Leclerc een hele opgave gaan worden. De kans dat de 1000ste Grand Prix vandaag gewonnen zal worden is enorm klein.

Formule 1 livestream 1 KLIK HIER
Formule 1 livestream 2 KLIK HIER

Het circuit in Mugello is zeer uitdagend. Er zijn veel bochten, maar inhalen op het smalle circuit is lastig. Max Verstappen zal dus een trucje moeten uithalen om zijn 10e Grand Prix overwinning in zijn carrière te winnen. Aangezien Verstappen het hele weekend al dicht op Hamilton en Bottas zit zijn er echt wel kansen om te winnen. Alles zal dus goed op zijn plaats moeten vallen en aangezien het vandaag enorm heet zal worden in Mugello zullen de banden het zwaar krijgen en wellicht kan Verstappen met een goede pitstop en zuinigheid op zijn banden Hamilton en Bottas verassen.

Livestream

Sportlive 24 heeft geen rechten om de Grand Prix van Toscane live uit te zenden. Toch delen we op onze website wel handige linkjes waardoor je gratis Formule 1 kunt kijken. Wil je de race vanmiddag op de televisie kijken dan kun je de race zien bij Ziggo Sport. Je zult wel een abonnement moeten hebben anders ben je wel genoodzaakt om online te kijken via de gratis livestream.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: