Critérium du Dauphiné live stream

Live stream Critérium du Dauphiné 2020

Wil je van 12 augustus tot en met 16 augustus live kijken naar het Critérium du Dauphiné 2020? Hier kijk je online via de live stream gratis.

In het Critérium du Dauphiné 2020 word het voor de renners geen verstoppertje spelen. De eerste etappe van woensdag is nog een heuveletappe maar daarna gaat het spel op de wagen met maar liefst vier zware bergetappes.

Het Critérium du Dauphiné 2020 word live uitgezonden door onder meer de NOS, Sporza en Eurosport. Maar natuurlijk ook online via de gratis live stream kan je live naar de wedstrijd kijken. In de Tour de I’Ain zagen we een strijd tussen team Jumbo-Visma en INEOS (Roglic vs Bernal) en dat verwachten we ook de komende week.

Critérium du Dauphiné LIVE STREAM 1

Het is de laatste test voor de renners richting de Tour de France. Maar er is ook Nederlandse inbreng met Tom Dumoulin en Steven Kruijswijk. Hoe gaan de Nederlanders het doen? Het word een zeer interessante week bij deze 5-daagse wielerwedstrijd.

Via Sport in Nederland vind je handige linkjes om live en gratis naar de wielerronde te kijken. Sportlive 24 heeft ook handige linkjes die we graag voor jullie delen. Wij hebben niet de rechten om de wedstrijd zelf uit te zenden. Toch wensen we jullie veel plezier met het online kijken van deze wielerwedstrijd.

Cycling live stream 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: