Livestream 24 uur van Le Mans

Livestream 24 uur van Le Mans

24 uur van Le Mans gratis LIVESTREAM

Kijk via Sportlive24 zaterdag 19 en zondag 20 september via de livestream naar de 24 uur van Le Mans.

Zaterdagmiddag om 14.30 uur gaat de 24 uur van Le Mans van start. Ook in 2020 doen er weer Nederlanders mee op het Circuit de la Sarthe. De meeste aandacht zal uitgaan naar het volledige Nederlandse team Racing Team Nederland. Teameigenaar Frits van Eerd gaat in de LMP2-klasse met Giedo van der Garde en Nyck de Vries op jacht naar een mooi resultaat. Ze zullen het onder meer opnemen tegen Renger van der Zande, die met DragonSpeed USA ook in de LMP2 uitkomt. Hij vormt een team met Ben Hanley en Henrik Hedman. Job van Uitert is de derde Nederlander in de sterke LMP2. Hij rijdt samen met Will Owen en Alex Brundle voor United Autosports. De Nederlandse Chinees Ho-Pin Tung gaat in dezelfde klasse op jacht naar eremetaal. Hij doet dat wederom voor Jackie Chan DC Racing aan de zijde van Gabriel Aubry en Will Stevens. Tot slot debutante Beitske Visser. De Friezin komt in de LMP2 uit met een volledig vrouwelijke line-up, naast Sophia Floersch en Tatiana Calderon.

Sport livestreams

Via Sportlive24 is het ook mogelijk om online naar sport te kijken via de livestream. Sportlive24 zend zelf geen sport uit omdat we daar geen rechten voor hebben. Toch delen wij via onze website wel linkjes van andere websites die wel sport live online uitzenden. Bijna alle sportwedstrijden zijn wel gratis online te zien.

Formule 1TennisDartsVoetbalWielrennen, Handbal en vele anders sporten zijn online wel te volgen. Onder meer via Sportlive 24 kun je vaak online naar sport kijken. Maar ook via andere bekende en onbekende websites kijk je sport via de livestream gratis. Hesgoal365LIVE, maar ook via LIVE TV kijk je gratis sport.

Maar er zijn meer gratis sport livestream websites pagina waar je naar gratis sport kan kijken. Sportlive365Laola en StreamHunter zenden ook live sportwedstrijden uit. Sportstreamings en CricFree staan ook bekend om hun gratis sport livestreams. Wil je dus geen sport missen? Check dan via Sportlive24 de handige linkjes en dan ben jij verzekerd van gratis sport via een goed werkende livestream naar de Livestream 24 uur van Le Mans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: