Livestream Arantxa Rus vs Clara Burel

Livestream Arantxa Rus vs Clara Burel

Roland Garros livestream: Arantxa Rus vs Clara Burel

Arantxa Rus komt maandag op Roland Garros in actie tegen de Française Clara Burel.

Rus is in Parijs niet geplaatst. Maar de 29-jarige Zuid-Hollandse is wel de nummer 67 van de WTA wereldranglijst. Burel (19) is op dit moment de nummer 433 op die ranglijst. Op papier is de Nederlandse natuurlijk topfavoriet. In 2012 wist Rus in Parijs de vierde ronde te halen. Kan ze ook dit jaar ver komen op het Grand Slam Toernooi op gravel?

Sport livestreams

Via Sportlive24 is het ook mogelijk om online naar sport te kijken via de livestream. Sportlive24 zend zelf geen sport uit omdat we daar geen rechten voor hebben. Toch delen wij via onze website wel linkjes van andere websites die wel sport live online uitzenden. Bijna alle sportwedstrijden zijn wel gratis online te zien.

Formule 1TennisDartsVoetbalWielrennen, Handbal en vele anders sporten zijn online wel te volgen. Onder meer via Sportlive 24 kun je vaak online naar sport kijken. Maar ook via andere bekende en onbekende websites kijk je sport via de livestream gratis. Hesgoal365LIVE, maar ook via LIVE TV kijk je gratis sport.

Maar er zijn meer gratis sport livestream websites pagina waar je naar gratis sport kan kijken. Sportlive365Laola en StreamHunter zenden ook live sportwedstrijden uit. Sportstreamings en CricFree staan ook bekend om hun gratis sport livestreams. Wil je dus geen sport missen? Check dan via Sportlive24 de handige linkjes en dan ben jij verzekerd van gratis sport via een goed werkende livestream. Veel plezier met het kijken van de livestream Arantxa Rus vs Clara Burel.

Arantxa Rus tennis livestream
Arantxa Rus tennis livestream

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: