Livestream Bertens - Hercog WTA Rome

Livestream Bertens – Hercog

De partij Kiki Bertens – Polona Hercog bij het WTA tennis toernooi in Rome kijk je hier via de livestream.

Op het graveltoernooi in de Italiaanse hoofdstad had Bertens in de eerste ronde een bye. In de tweede ronde treft ze de 29-jarige Hercog die in de eerste ronde met 6-7, 6-4 en 6-1 won van de Sloveense Kaja Juvan.

Sport livestreams

Via Sportlive24 is het ook mogelijk om online naar sport te kijken via de livestream. Sportlive24 zend zelf geen sport uit omdat we daar geen rechten voor hebben. Toch delen wij via onze website wel linkjes van andere websites die wel sport live online uitzenden. Bijna alle sportwedstrijden zijn wel gratis online te zien.

Formule 1TennisDartsVoetbalWielrennen, Handbal en vele anders sporten zijn online wel te volgen. Onder meer via Sportlive 24 kun je vaak online naar sport kijken. Maar ook via andere bekende en onbekende websites kijk je sport via de livestream gratis. Hesgoal365LIVE, maar ook via LIVE TV kijk je gratis sport.

Maar er zijn meer gratis sport livestream websites pagina waar je naar gratis sport kan kijken. Sportlive365Laola en StreamHunter zenden ook live sportwedstrijden uit. Sportstreamings en CricFree staan ook bekend om hun gratis sport livestreams. Wil je dus geen sport missen? Check dan via Sportlive24 de handige linkjes en dan ben jij verzekerd van gratis sport via een goed werkende livestream. Ook de wedstrijd livestream Bertens – Hercog kijk je online gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: