Livestream BNP Paribas Open Indian Wells

Livestream BNP Paribas Open Indian Wells

Van woensdag 11 maart tot en met zondag 22 maart kan je via Sport Live 24 via de livestream kijken naar tennis bij de BNP Paribas Open in Indian Wells.

In Indian Wells komen de ATP en het WTA bijeen. Zowel het mannen als het dames tennistoernooi is 12 dagen live te zien via de livestream. Namens Nederland komt Kiki Bertens in actie in Indian Wells.

Livestream

De livestream voor het BNP Paribas Open in Indian Wells vind je hier onder. Klik op de link en kijk alle ATP en WTA duels gratis via de livestream.

BNP Paribas Open Indian Wells livestream 1

BNP Paribas Open Indian Wells livestream 1

BNP Paribas Open Indian Wells livestream 3

Bij het ATP en WTA toernooi in Indian Wells zijn voor de tennissers en tennissters een hoop punten te verdienen voor de wereldranglijst. Na de Grand Slams zijn er bij de toernooien in onder andere Indian Wells, Miami Madrid en Peling 1.000 punten te verdienen voor de winnaar van dat toernooi

Daarom is ook in Indian Wells de complete tennis top aanwezig voor dit grote toernooi. Kiki Bertens is in Indian Wells als zesde geplaatst. Bertens verloor vorig jaar van de Garbine Muguruza. Na 2 uur en 27 minuten moest ze haar meerdere erkennen in de Spaanse: 7-5, 1-6 en 4-6.

De wedstrijden in Indian Wells zijn dagelijks live te zien via deze website. Sport Live 24 heeft niet de rechten van dit toernooi om uit te zenden maar wel bieden wij de mogelijkheid om via andere livestreams naar de wedstrijden bij de BNP Paribas Open te kijken.

Kijk boven in ons menu ook eens naar de overige sport livestreams die te vinden zijn op de website van Sport Live 24. Ook andere sporten worden regelmatig live uitgezonden via de gratis sport livestream.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: