Livestream Diamond League Rome

Livestream Diamond League Rome

Watch livestream Diamond League Rome

Donderdag 17 september kun je vanaf 17.45 uur via de Sportlive24 livestream de Diamond League Rome kijken.

Livestream

Bij de Diamond League wedstrijden in Rome doen ook Nederlandse atleten mee. Onder andere Mike Foppen op de 3.000 meter en Femke Bol op de 400 meter horden komen in actie. De atletiekwedstrijden worden donderdagavond uitgezonden door HesGoal, 365LIVE en LIVE TV.

Programma

Om 18.44 uur staat de 400 meter bij de dames op het programma. Hier komt Lieke Klaver in actie. Na de 400 meter staat direct de 400 meter horden op het programma en komt Femke Bol in actie. Om 19.03 uur is het de beurt aan Nick Smidt die bij de mannen op de 400 meter horden in actie komt.

Om 19.20 uur staat in Rome de 3.000 meter bij de mannen op het programma met Mike Foppen aan de start. Om 19.38 uur is er op de 100 meter horden opnieuw Nederlandse inbreng met Nadine Visser. De laatste Nederlandse die in Rome aan de start verschijnt is om 20.05 uur Marije van Hunesteijn op de 100 meter. Mis niks via de livestream Diamond League Rome.

In Rome is het alweer de achtste Diamond League wedstrijd van dit seizoen. Later dit jaar zijn er ook nog wedstrijden in Shanghai, Eugene, Doha, Rabat en Londen. Het is nog wel afwachten of alle wedstrijden wegens het coronavirus door zullen gaan. De wedstrijd in Rome gaat hoe dan ook door en online via de livestream van Sportlive24 hoef je dus helemaal niks te missen van de wedstrijd.

Overige livestreams

Niet alleen voetbal maar ook formule 1, darts, tennis, handbal, volleybal, wielrennen en vele andere sporten kun je vaak online kijken via Sportlive24. In ons hoofdmenu vind je alle handige linkjes om live en gratis naar diverse sporten te kijken. Wij wensen je veel plezier op onze website en met het kijken naar gratis sport via de livestream.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: