Livestream FC Bayern - Schalke 04

Livestream FC Bayern – Schalke 04

Watch livestream FC Bayern – Schalke 04

Vrijdagavond vanaf 20.00 uur kijk je via de Sportlive24 livestream naar de wedstrijd FC Bayern – Schalke 04.

De wedstrijd in de Bundesliga is vrijdagavond de openingswedstrijd van het seizoen. Nog maar een paar week geleden won de Zuid-Duitse topclub nog de UEFA Champions League en nu gaat de bal al weer rollen na een korte vakantie.

Schalke 04 zal dit seizoen beter voor de dag willen komen dan het vorige seizoen. De ploeg uit Gelsenkirchen bakte er vorig seizoen na de coronastop vrij weinig van. Vrijwel alle wedstrijden werden verloren waarna de ploeg als grijze muis het seizoen afsloot.

Voetbal livestream

Via diverse websites kun je voetbal gratis via de livestream kijken. Sport in Nederland heeft diverse linkjes op hun website staan waar je online gratis naar de wedstrijden kunt kijken. Er zijn meer dan 20 goed werkende voetbal livestreams te vinden. Maar ook via onze eigen website kun je via deze livestream handige linkjes vinden voor live voetbal.

Maar er zijn meer opties om live voetbal te kijken. Ook via Sport in GroningenHesgoal TV en 365LIVE kun je online naar gratis voetbal kijken. Maar ook via LIVE TV en Sportlive365 hoef je geen enkele voetbalwedstrijd online te missen. Wij wensen je veel plezier toe met het kijken van de wedstrijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: