Livestream FC Emmen - VVV Venlo

Livestream FC Emmen – VVV Venlo

12.15 uur: Gratis Livestream FC Emmen – VVV Venlo

Vanmiddag om 12.15 uur kun je via de gratis livestream kijken naar het eredivisie duel tussen FC Emmen – VVV Venlo.

FC Emmen kende een moeizame voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Het duurde lang voordat de selectie van de Drenten op pijl was. Er werden forse nederlagen geleden tegen SC Cambuur en FC Groningen. De laatste oefenwedstrijd tegen FC Twente eindigde in 1-1 en daar maakte de ploeg van trainer Dick Lukkien wel indruk met goed voetbal. Kan FC Emmen voor eigen publiek het schroom van zich af gooien en tegen VVV op jacht gaan naar de drie punten?

VVV Venlo zal net zoals FC Emmen maar één doel hebben en dat is rechtstreekse handhaving in de eredivisie zijn. Een goed start vanmiddag zou dus belangrijk kunnen zijn. De Venlonaren wisten zich op diverse posities te versterken en lijken een sterker elftal hebben dan het vorige seizoen toen er vol tegen degradatie gestreden werd.

Eredivisie voetbal livestream 1 klik hier
Eredivisie voetbal livestream 2 klik hier

Livestream

De wedstrijd FC Emmen – VVV Venlo word door Fox Sports vanmiddag live uitgezonden. De voorbeschouwing op het duel begint om 12.00 uur. Maar ook online via de gratis livestream hoef je de seizoensopener in de eredivisie niet te missen. Sportlive 24 zend zelf het duel niet live uit maar we delen graag handige linkjes waardoor je online gratis naar voetbal kan kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: