Livestream FC Groningen - PSV

Livestream FC Groningen – PSV

Kijk om 16.45 hier gratis FC Groningen – PSV

Vanmiddag maakt Arjen Robben zijn comeback bij FC Groningen. Hier kijk je gratis via de livestream naar FC Groningen – PSV.

Groningen en de rest van Nederland veerde in juni op. Arjen Robben maakt op 36-jarige leeftijd zijn comeback op de Nederlandse velden. Vanmiddag om 16.45 uur staat Robben in de basis tegen PSV. De aanvaller speelde in de voorbereiding tot dusver één keer 30 minuten tegen Almere City FC en 45 minuten tegen Armina Bielefeld waarin hij scoorde. FC Groningen wil met een Robben on fire voor een plek in het linker rijtje willen gaan strijden.

Bij PSV veranderde er veel. Met de Duitser Roger Schmidt is er een Duitse trainer gekomen die van PSV weer een topclub moet gaan maken. De Eindhovenaren zullen proberen mee te gaan strijden om de landstitel, maar op papier is het niet rieel, Schmidt zal in Eindhoven de tijd krijgen om van het elftal weer een team te smeden en dat zal met vallen en opstaan gaan. Kan PSV de competitie zondagmiddag goed beginnen met een lastige uitwedstrijd tegen FC Groningen?

Eredivisie voetbal livestream 1 klik hier
Eredivisie voetbal livestream 2 klik hier

Livestream

De wedstrijd FC Groningen – PSV word door Fox Sports vanavond live uitgezonden. De voorbeschouwing op het duel begint om 16.30 uur. Maar ook online via de gratis livestream hoef je de seizoensopener in de eredivisie niet te missen. Sportlive 24 zend zelf het duel niet live uit maar we delen graag handige linkjes waardoor je online gratis naar voetbal kan kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: