Livestream FC Twente - Fortuna Sittard

Livestream FC Twente – Fortuna Sittard

Kijk hier gratis FC Twente – Fortuna Sittard

De bal rolt weer in de eredivisie. Dat betekend dat je vanavond hier via de livestream FC Twente – Fortuna Sittard kan kijken. De aftrap in de Grolsch Veste is om 21.00 uur.

FC Twente en Fortuna Sittard speelden eerder dit jaar in een oefenwedstrijd ook al tegen elkaar. FC Twente won dat duel in de voorbereiding met 2-1. Natuurlijk zegt dat niks voor de wedstrijd van vanavond. Met Ron Jans als trainer en een legio aan nieuwe spelers zal het afwachten worden hoe sterk FC Twente dit seizoen zal zijn.

Eredivisie voetbal livestream 1 klik hier
Eredivisie voetbal livestream 2 klik hier

Fortuna Sittard heeft met het vertrek van Wessel Dammes (FC Groningen) en aanvoerder Mark Diemers (Feyenoord) veel aan kwaliteit moeten inleveren. De ploeg uit Sittard zal het waarschijnlijk dit seizoen erg lastig gaan krijgen in de eredivisie. Handhaving op het hoogste voetbalniveau dat is wat telt voor de ploeg van trainer Kevin Hofland.

Livestream

De wedstrijd FC Twente – Fortuna Sittard word door Fox Sports vanavond live uitgezonden. De voorbeschouwing op het duel begint om 20.30 uur. Maar ook online via de gratis livestream hoef je de seizoensopener in de eredivisie niet te missen. Sportlive 24 zend zelf het duel niet live uit maar we delen graag handige linkjes waardoor je online gratis naar voetbal kan kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: