Livestream Helmond Sport - FC Volendam

Livestream Helmond Sport – FC Volendam

Vrijdagavond vanaf 18.45 uur kijk je via Sportlive24 livestream naar Helmond Sport – FC Volendam.

Helmond Sport staat in de Keuken Kampioen Divisie met 4 punten uit 3 wedstrijden in de middenmoot. Afgelopen weekend speelden de Helmonders in de uitwedstrijd tegen provinciegenoot FC Eindhoven met 0-0 gelijk. Helmond Sport wat de laatste jaren magertjes presteert wil dit seizoen weer mee gaan doen in het linker rijtje en daarmee een plek in de play-off veroveren.

FC Volendam wat dit seizoen wil meestrijden om promotie naar de eredivisie kent een dramatische start. Tegen Telstar werd gelijk gespeeld, maar tegen Jong FC Utrecht en NEC werd thuis pijnlijk verloren. FC Volendam is gebrand op een goed resultaat in Helmond. De Volendammers die getraind worden door Wim Jonk zullen na de nederlaag tegen NEC de koppen bij elkaar hebben gestoken en alles uit de kast willen halen om het tij vroegtijdig te laten keren.

Voetbal livestream

Via diverse websites kun je voetbal gratis via de livestream kijken. Sport in Nederland heeft diverse linkjes op hun website staan waar je online gratis naar de wedstrijden kunt kijken. Er zijn meer dan 20 goed werkende voetbal livestreams te vinden. Maar ook via onze eigen website kun je via deze livestream handige linkjes vinden voor live voetbal.

Maar er zijn meer opties om live voetbal te kijken. Ook via Sport in GroningenHesgoal TV en 365LIVE kun je online naar gratis voetbal kijken. Maar ook via LIVE TV en Sportlive365 hoef je geen enkele voetbalwedstrijd online te missen. Wij wensen je veel plezier toe met het kijken van de wedstrijd livestream Helmond Sport – FC Volendam.

Overige livestreams

Niet alleen voetbal maar ook formule 1, darts, tennis, handbal, volleybal, wielrennen en vele andere sporten kun je vaak online kijken via Sportlive24. In ons hoofdmenu vind je alle handige linkjes om live en gratis naar diverse sporten te kijken. Wij wensen je veel plezier op onze website en met het kijken naar gratis sport via de livestream.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: