Livestream Il Lombardia 2020 Ronde van Lombardije

Livestream Il Lombardia 2020 (Lombardije)

Zaterdagmiddag staat de Il Lombardia (Ronde van Lombardije) op het programma. Hier vind je de gratis live stream om online te kijken.

Bauke Mollema verdedigt vandaag zijn titel. De 33-jarige Groninger had graag het Critérium du Dauphiné gereden, maar wil er alles aandoen om zijn titel in Il Lombardia te verdedigen.

De wielerkoers word dit jaar voor de 114e keer georganiseerd. Vele topcoureurs wisten de najaarsklassieker die in de zomer verreden word te winnen. Kanshebbers vandaag zijn naast Mollema ook de Belg Remco Evenepoel die dit seizoen een fantastische indruk maakt.

Il Lombardia 2020 LIVE STREAM 1

De Ronde van Lombardije wordt gerekend tot de vijf Grote Monumenten, oftewel de vijf belangrijkste klassiekers in de wielerwereld. De andere klassiekers die tot de ‘grote vijf’ worden gerekend zijn: Milaan-San Remo, de Ronde van Vlaanderen, Parijs-Roubaix en Luik-Bastenaken-Luik. De Ronde van Lombardije is de enige van dit vijftal die niet tot de voorjaarsklassiekers behoort.

De volgende toprenners doen zaterdagmiddag mee aan de Ronde van Lombardije. Vincenzo Nibali, Remco Evenepoel, Mathieu van der Poel, Bauke Mollema, Jakob Fuglsang, Diego Ulissi, George Bennett, Michael Woods, Rafal Majka, Aleksandr Vlasov, Maximilian Schachmann, Mikel Nieve, Giulio Ciccone, Wilco Kelderman, Giovanni Visconti en Tim Wellens.

Er is een livestream van de Ronde van Lombardije beschikbaar van Eurosport voor de kijkers in Nederland. Hiermee kan men dus naar deze Italiaanse najaarsklassieker bekijken op een computer, tablet of smartphone. Hoe laat begint deze livestream? Deze livestream van de Ronde van Lombardije 2020 begint op de Eurosport Player om 15.45 uur. Op de stream begint de live-uitzending dus vroeger dan op tv. Die livestream van de Ronde van Lombardije bevindt zich op de Eurosport Player App. Deze officiële livestream van Eurosport bij de Ronde van Lombardije is overigens niet een gratis stream. Die livestream van Il Lombardia is alleen beschikbaar voor betalende abonnees van deze app.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: