Livestream Kiki Bertens vs Katarina Zavatska

Livestream Kiki Bertens vs Katarina Zavatska

Roland Garros livestream: Kiki Bertens vs Katarina Zavatska

Kiki Bertens begint maandag aan het tennistoernooi van Roland Garros. De als vijfde geplaatste Bertens moet het opnemen tegen de Oekrainse Kararina Zavatska de nummer 112 van de WTA wereldranglijst.

Livestream 1 CLICK HERE
Livestream 2 CLICK HERE

Normaliter mag Zavatska geen partij zijn voor de 28-jarige Bertens die op dit moment de nummer van de 8 van de wereldranglijst is. Toch gaat het de laatste weken met de Wateringse niet erg lekker. Na de coronabreak heeft ze nog geen partij weten te winnen. Op het graveltoernooi van Rome en Straatsburg was ze na één partij al weer klaar. Hopelijk kan ze maandag goed voor de dag komen tegen de 20-jarige Zavatska en zich ronde voor ronde naar een betere vorm werken.

Sport livestreams

Via Sportlive24 is het ook mogelijk om online naar sport te kijken via de livestream. Sportlive24 zend zelf geen sport uit omdat we daar geen rechten voor hebben. Toch delen wij via onze website wel linkjes van andere websites die wel sport live online uitzenden. Bijna alle sportwedstrijden zijn wel gratis online te zien.

Formule 1TennisDartsVoetbalWielrennen, Handbal en vele anders sporten zijn online wel te volgen. Onder meer via Sportlive 24 kun je vaak online naar sport kijken. Maar ook via andere bekende en onbekende websites kijk je sport via de livestream gratis. Hesgoal365LIVE, maar ook via LIVE TV kijk je gratis sport.

Maar er zijn meer gratis sport livestream websites pagina waar je naar gratis sport kan kijken. Sportlive365Laola en StreamHunter zenden ook live sportwedstrijden uit. Sportstreamings en CricFree staan ook bekend om hun gratis sport livestreams. Wil je dus geen sport missen? Check dan via Sportlive24 de handige linkjes en dan ben jij verzekerd van gratis sport via een goed werkende livestream. Veel plezier met het kijken van de livestream Kiki Bertens vs Katarina Zavatska.

Kiki Bertens tennis livestream
Kiki Bertens tennis livestream

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: