Livestream kwalificatie Grand Prix van Toscane

Livestream kwalificatie Grand Prix van Toscane

Wie grijpt pole position in Mugello? Volg het hier live

Hamilton, Bottas, Verstappen? Wie pakt pole position voor de Grand Prix van Toscane. Kijk via de livestream live naar de kwalificatie.

Max Verstappen wil zich op het circuit in Mugello revancheren voor zijn belabberde race weekend op Monza. Voor de 22-jarige Limburger van Red Bull Racing is het circuit in Mugello op zijn lijf geschreven door de vele bochten.

Formule 1 livestream 1 KLIK HIER
Formule 1 livestream 2 KLIK HIER

Voor de pole position zijn zaterdagmiddag Lewis Hamilton en Valtteri Bottas topfavoriet. Ondanks dat Mercedes geen gebruik kan maken van de ‘partymode’ heeft het in de kwalificatie altijd wel wat extra om te gebruiken. Waarschijnlijk zullen zij gaan uitmaken wie zondagmiddag bij de Grand Prix van Toscane vanaf pole vertrekken.

Verstappen zal zich dus moeten gaan concentreren op P3. Elke uitschieter boven een derde plaats zou een mooie opsteker zijn. De kwalificatie voor de Grand Prix van Toscane is vanmiddag om 15.00 uur. Vanaf 14.15 uur is er een uitgebreide voorbeschouwing bij de sportzender Ziggo Sport.

Livestream

Wil je Formule 1 kijken via de gratis livestream klik dan op de link met de Formule 1 livestreams. Sportlive 24 zend de kwalificatie en de race niet live uit, maar we delen wel op onze website zeer handige linkjes waardoor je gratis Formule 1 kan kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: