Livestream Tournoi de France Nederland vs Brazilië

Livestream Nederland vs Brazilië

Bij het Tournoi de France speelt Nederland woensdagavond tegen Brazilië. Nederland vs Brazilië is vanaf 19.00 uur live te zien via de livestream.

Livestream Nederland vs Brazilië

Nederland vs Brazilië livestream

Tournoi de France

Ook Veronica zend het vier landen toernooi in Frankrijk live uit. Nederland speelt later deze week bij het Tournoi de France nog tegen het gastland en tegen Canada. Alle vier landen staan in de top 10 van de FIFA wereldranglijst.

Livestreams

Nederland vs Brazilië is ook live te zien via de gratis livestream van Sport Live 24. De livestreams met zeer goed beeldkwaliteit zijn hier onder te vinden. Klik op de link om live voetbal te kijken.

Nederland vs Brazilië livestream 1

Nederland vs Brazilië livestream 2

Nederland vs Brazilië livestream 3

Programma

Dit is het programma van het Tournoi de France, het vriendschappelijk toernooi waarin de Oranje leeuwinnen wedstrijden spelen tegen Brazilië (4 maart), Canada (7 maart) en Frankrijk (10 maart) 2020. Het volledige programma van de voetbalvrouwen van Nederland, Brazilië, Canada en gastland Frankrijk in Calais en Valenciennes luidt als volgt.

Woensdag 4 maart 2020
17.00 uur: Frankrijk – Canada in Stade de L’Épopée in Calais
19.00 uur: NEDERLAND – Brazilië in Stade de Hainaut in Valenciennes

Zaterdag 7 maart 2020
19.00 uur: Canada – NEDERLAND in Stade de L’Épopée in Calais
21.00 uur: Frankrijk – Brazilië in Stade du Hainaut in Valenciennes

Dinsdag 10 maart 2020
19.00 uur: Brazilië – Canada in Stade de L’Épopée in Calais
21.00 uur: Frankrijk – NEDERLAND in Stade de Hainaut in Valenciennes

Na het Tournoi de France gaat het programma van de Oranje Leeuwinnen verder met wedstrijden in april tegen Kosovo (uit) en Estland (thuis in Groningen) voor EK-kwalificatie, gevolgd in juni door oefeninterlanden tegen België en Noorwegen. De laatste zijn in directe aanloop naar juli en augustus: dan laat het Oranje leeuwinnen speelschema optredens van Nederland zien op de Olympische Spelen in Japan. Na de OS van 2020 zijn er nog twee kwalificatiewedstrijden van de Oranjevrouwen voor het EK 2021, namelijk in september tegen Rusland (uit) en Kosovo (thuis).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: