Livestream PEC Zwolle - Feyenoord

Livestream PEC Zwolle – Feyenoord

Kijk hier gratis PEC Zwolle – Feyenoord

Via de gratis livestream kan je zaterdagavond vanaf 20.00 uur live kijken naar de eredivisie wedstrijd PEC Zwolle – Feyenoord.

PEC Zwolle zal met een goed gevoel hebben uitgekeken naar de start van de nieuwe voetbalcompetitie. De Zwollenaren hebben in de voorbereiding aansprekende resultaten behaald. AZ en FC Groningen werden verslagen. Maar of een club nu een goede of slechte voorbereiding draait er valt soms weinig van te zeggen. PEC zal vanavond aan Feyenoord een zware kluif hebben.

Eredivisie voetbal livestream 1 klik hier
Eredivisie voetbal livestream 2 klik hier

Ook Feyenoord maakte indruk in de voorbereiding. Maar net zoals het voor PEC Zwolle geld is een goede generale niet altijd een maatstaaf om ook de competitie goed te starten. Met de komst van Bryan Linssen en Mark Diemers heeft trainer Dick Advocaat genoeg keuze op het middenveld en in de aanval. Kan Feyenoord flitsend van start gaan in Zwolle? In Rotterdam leeft de hoop om dit seizoen mee te strijden om het kampioenschap.

Livestream

De wedstrijd PEC Zwolle – Feyenoord word door Fox Sports vanavond live uitgezonden. De voorbeschouwing op het duel begint om 19.30 uur. Maar ook online via de gratis livestream hoef je de seizoensopener in de eredivisie niet te missen. Sportlive 24 zend zelf het duel niet live uit maar we delen graag handige linkjes waardoor je online gratis naar voetbal kan kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: