Livestream RKC Waalwijk - Vitesse

Livestream RKC Waalwijk – Vitesse

Kijk hier vanmiddag gratis RKC Waalwijk – Vitesse

Wil je vanmiddag RKC Waalwijk – Vitesse niet missen? De wedstrijd is via Sportlive 24 live en gratis te zien via de livestream.

Voor RKC Waalwijk is het een herkansing in de eredivisie. De ploeg van trainer Fred Grim was normaliter als de corona epidemie gedegradeerd. Dit seizoen krijgt de club een hernieuwde kans. Het elftal is zeker met de komst van Vurnon Anita enorm versterkt. Mogelijk komt ook oud Ajacied Gregory van der Wiel binnenkort het elftal versterken als hij helemaal wedstrijdfit is.

Vitesse mikt komend seizoen gewoon weer op een top 5 klassering. De Arnhemmers hebben een goede en brede selectie en is er toe verplicht om in de subtop mee te gaan draaien. Vorig seizoen ging het een fase mis, maar de geel-zwarten eindigde alsnog keurig op een zevende plaats. Dit seizoen zal er maar één ding tellen en dat is plaatsing voor de UEFA Europa League in het seizoen 2021-2022.

Eredivisie voetbal livestream 1 klik hier
Eredivisie voetbal livestream 2 klik hier

Livestream

De wedstrijd RKC Waalwijk – Vitesse word door Fox Sports vanmiddag live uitgezonden. De voorbeschouwing op het duel begint om 16.30 uur. Maar ook online via de gratis livestream hoef je de seizoensopener in de eredivisie niet te missen. Sportlive 24 zend zelf het duel niet live uit maar we delen graag handige linkjes waardoor je online gratis naar voetbal kan kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: