Livestream Roda JC - FC Dordrecht

Livestream Roda JC – FC Dordrecht

Watch livestream Roda JC – FC Dordrecht

Vrijdagavond vanaf 21.00 uur kijk je via Sportlive24 livestream naar Roda JC – FC Dordrecht.

Roda JC schoot in de eerste twee wedstrijden uit de startblokken. Met 6 uit 2 stond de ploeg uit Kerkrade bovenaan. Vorige week kreeg Roda JC een flinke tik voor de broek toen het op bezoek bij De Graafschap met 4-0 verloor.

FC Dordrecht wat de laatste paar seizoenen niet best presteert in de Keuken Kampioen Divisie is ook dit seizoen niet allerbest begonnen. Met slechts een punt uit de eerste drie wedstrijden staan de Schapenkoppen al weer in de onderste regionen van het betaalde voetbal.

Voetbal livestream

Via diverse websites kun je voetbal gratis via de livestream kijken. Sport in Nederland heeft diverse linkjes op hun website staan waar je online gratis naar de wedstrijden kunt kijken. Er zijn meer dan 20 goed werkende voetbal livestreams te vinden. Maar ook via onze eigen website kun je via deze livestream handige linkjes vinden voor live voetbal.

Maar er zijn meer opties om live voetbal te kijken. Ook via Sport in GroningenHesgoal TV en 365LIVE kun je online naar gratis voetbal kijken. Maar ook via LIVE TV en Sportlive365 hoef je geen enkele voetbalwedstrijd online te missen. Wij wensen je veel plezier toe met het kijken van de wedstrijd livestream Roda JC – FC Dordrecht.

Overige livestreams

Niet alleen voetbal maar ook formule 1, darts, tennis, handbal, volleybal, wielrennen en vele andere sporten kun je vaak online kijken via Sportlive24. In ons hoofdmenu vind je alle handige linkjes om live en gratis naar diverse sporten te kijken. Wij wensen je veel plezier op onze website en met het kijken naar gratis sport via de livestream.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: