Livestream Ronde van Luxemburg

Livestream Ronde van Luxemburg

Watch livestream Ronde van Luxemburg

Van dinsdag 15 tot en met zaterdag 19 september kun je via Sportlive24 kijken naar de Ronde van Luxemburg.

De Ronde van Luxemburg zou in eerste instantie eerder dit jaar al plaatsvinden maar moest wegens het coronavirus van de kalender geschrapt worden. Nu in september vind de vijf daagse rittenkoers dus plaats.

Belgische toppers

Echt grote toppers doen er niet mee aan de Ronde van Luxemburg. Dat heeft te maken met de overvolle wielerkalender. Toch is het wel een leuke rittenkoers om naar te kijken. De Belgen hebben met Phillippe Gilbert, Aime de Gendt en Tim Wellens wel een aantal topper die meedoen.

Livestream

De Ronde word niet uitgezonden op de televisie. Wel kun je als je de Eurosport Player download gratis naar de livestream Ronde van Luxemburg kijken. We hebben 3 handige livestreams gevonden waar de rittenkoers ook te zien is. Dat kan via Cyclingfans.comHesgoal TV en 365LIVE. Wij wensen je veel plezier met het kijken.

Wil je meer wielrennen live kijken via de online gratis livestream? Kijk dan eens in ons menu. Hier kun je handige linkjes vinden om gratis alle koersen te volgen. De meeste streams zijn van zeer goede kwaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: