Livestream SC Heerenveen - Willem II

Livestream SC Heerenveen – Willem II

Kijk hier live SC Heerenveen – Willem II

SC Heerenveen – Willem II is zaterdagavond vanaf 18.45 uur ook online gratis te zien via de gratis voetbal livestream.

De Friezen die getraind worden door Johnny Jansen kende een niet al te beste voorbereiding. Er werd veel verloren en het voetbal was niet van de beste kwaliteit. Maar zoals zo vaak zegt een slechte voorbereiding niet zo veel. Het zal wel een uitdaging worden om Willem II te kloppen in het Abe Lenstra.

Eredivisie voetbal livestream 1 klik hier
Eredivisie voetbal livestream 2 klik hier

De Tilburger eindigde vorig seizoen toen de corona epidemie uitbrak als vijfde. Daardoor mag Willem II wat getraind word door Adrie Koster de UEFA Europa League in. Natuurlijk wil Willem II ook in het nieuwe voetbalseizoen weer goed presteren en dan kan de club zich niet meer wensen dan drie punten te pakken in het Abe Lenstra Stadion vanavond.

Livestream

De wedstrijd SC Heerenveen – Willem II word door Fox Sports vanavond live uitgezonden. De voorbeschouwing op het duel begint om 18.00 uur. Maar ook online via de gratis livestream hoef je de seizoensopener in de eredivisie niet te missen. Sportlive 24 zend zelf het duel niet live uit maar we delen graag handige linkjes waardoor je online gratis naar voetbal kan kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: