Livestream Sparta Rotterdam - Ajax

Livestream Sparta Rotterdam – Ajax

Kijk om 14.30 uur hier gratis Sparta Rotterdam – Ajax

Vanmiddag begint Ajax aan een nieuwe eredivisie seizoen. De wedstrijd Sparta Rotterdam – Ajax kijk je hier live via de gratis livestream.

De Amsterdammers kende een prima voorbereiding. Ajax maakte in veel wedstrijden indruk door het goede voetbal wat gespeeld werd. Ajax trainer Erik ten Hag zal ongetwijfeld hier op voort willen borduren. Daley Blind keert zondag ook weer terug bij de wedstrijd selectie en zal ongetwijfeld samen met Perr Schuurs centraal in de verdediging staan.

Sparta Rotterdam wist zich vorig seizoen met goed voetbal in de bovenste regionen van het rechter rijtje te voetballen. Trainer Henk Fräser wil ook in het nieuwe voetbalseizoen met goed voetbal Sparta in de eredivisie houden. Sparta moet in staat zijn met de huidige selectie om zich veilig te spelen. Als alle puzzel stukjes goed in elkaar vallen kan Sparta weer bovenin het rechter rijtje eindigen.

Eredivisie voetbal livestream 1 klik hier
Eredivisie voetbal livestream 2 klik hier

Livestream

De wedstrijd FC Twente – Fortuna Sittard word door Fox Sports vanavond live uitgezonden. De voorbeschouwing op het duel begint om 20.30 uur. Maar ook online via de gratis livestream hoef je de seizoensopener in de eredivisie niet te missen. Sportlive 24 zend zelf het duel niet live uit maar we delen graag handige linkjes waardoor je online gratis naar voetbal kan kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: