Livestream Strade Bianche 2020

Livestream Strade Bianche 2020

Op zaterdag 7 maart staat de Italiaanse voorjaarsklassieker Strade Bianche op het programma. Kijk via de livestream live naar de koers.

Coronavirus

De Strade Bianche is misschien wel een van de mooiste voorjaarsklassiekers van het jaar. De Italiaanse koers gaat ondanks het Coronavirus in Italië gewoon door. De Strade Bianche gaat deels over onverharde wegen en dat maakt de koers juist enorm bijzonder en geliefd bij de renners en de fans.

Livestream

De Strade Bianche van 2020 is via zeer goed werkende livestreams zaterdag gratis online te zien. De livestreams vind je hier onder en zijn vaak van zeer goed beeldkwaliteit.

Livestream Strade Bianche 1

Livestream Strade Bianche 2

Livestream Strade Bianche 2

Livestream Strade Bianche 4

Livestream Strade Bianche 5

Livestreams Sport Live 24

Formule 1, Voetbal uit bijvoorbeeld de eredivisie, bundesliga, premier league, la liga en de serie a hoef je door onze handige linkjes helemaal niet meer te missen. De streams worden niet door Sport Live 24 uitgezonden maar wij bieden wel de meest beste linkjes aan die er zijn. Scheelt je een hoop zoeken en de livestreams zijn makkelijk vindbaar op onze website.

Alle grote sporten, toernooien en evenementen zijn wel live te zien via Sport Live 24. Ook tennis, handbal, volleybal, wielrennen, hockey, judo, darts en vele andere topsporten kan je vaak live kijken via de gratis livestreams pagina van Sport Live 24. De livestreams vind je in ons menu en op onze hoofdpagina. In de menu’s staan de livestreams op categorie ingedeeld. Handig hoef je niet te zoeken, en je vind de sport livestreams met zeer veel gemak.

Livestreams uitzenden zijn strafbaar. Wij zenden daarom ook zelf niet live uit. U kan een risico nemen door via livestreams naar live sport te kijken. Toch zijn de meeste streams die wij linken veilig en is de beeldkwaliteit over het algemeen van een zeer goede kwaliteit. Heb je een tip voor een stream? tip ons op twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: