Livestream WK Wielrennen Imola

Livestream WK wielrennen Imola

Kijk hier gratis naar het WK wielrennen in Imola

Het WK wielrennen in het Italiaanse Imola kun je van 24 tot en met 27 september kijken via de livestream van Sportlive24.

Het WK wielrennen zou in eerste instantie plaatsvinden in het Zwitserse Aigle en Martigny, maar is afgelast wegens het coronavirus. Daarom vind het WK nu plaats in het Italiaanse Imola. Er is alleen een tijdrit en wegrit voor de professionals. Voor de beloften en junioren is er dit jaar geen WK wielrennen in Imola.

Livestream

Livestream WK Wielrennen Imola
Livestream WK Wielrennen Imola

Tijdrit

Op donderdag 24 september en vrijdag 25 september staat de tijdrit voor de dames en de heren op het programma. Beiden rijden 32 kilometer en het parcours ziet er als volgt uit:

Wegwedstrijd

De wegwedstrijd is pittig. De dames rijden op zaterdag een koers over 144 kilometer met 2.495 hoogtemeters. De heren rijden zondag hun WK wegwedstrijd over 259 kilometer met 4.491 hoogtemeters.

Livestream WK wielrennen Imola

Het WK wielrennen word ookuitgezonden op de televisie. Zowel Eurosport, de NOS als Sporza zenden het WK wielrennen in Imola uit op tv. Ook hebben we 3 handige livestreams gevonden waar het WK ook te zien is. Dat kan via Cyclingfans.comHesgoal TV en 365LIVE. Wij wensen je veel plezier met het kijken.

Wil je meer wielrennen live kijken via de online gratis livestream? Kijk dan eens in ons menu. Hier kun je handige linkjes vinden om gratis alle koersen te volgen. De meeste streams zijn van zeer goede kwaliteit.

Sport livestreams

Via Sport in Nederland is het ook mogelijk om online naar sport te kijken via de livestream. Sport in Nederland zend zelf geen sport uit omdat we daar geen rechten voor hebben. Toch delen wij via onze website wel linkjes van andere websites die wel sport live online uitzenden. Bijna alle sportwedstrijden zijn wel gratis online te zien.

Formule 1TennisDartsVoetbalWielrennen, Handbal en vele anders sporten zijn online wel te volgen. Onder meer via Sportlive 24 kun je vaak online naar sport kijken. Maar ook via andere bekende en onbekende websites kijk je sport via de livestream gratis. Hesgoal365LIVE, maar ook via LIVE TV kijk je gratis sport.

Maar er zijn meer gratis sport livestream websites pagina waar je naar gratis sport kan kijken. Sportlive365Laola en StreamHunter zenden ook live sportwedstrijden uit. Sportstreamings en CricFree staan ook bekend om hun gratis sport livestreams. Wil je dus geen sport missen? Check dan via Sport in Nederland de handige linkjes en dan ben jij verzekerd van gratis sport via een goed werkende livestream.

Overige livestreams

Niet alleen voetbal maar ook formule 1, darts, tennis, handbal, volleybal, wielrennen en vele andere sporten kun je vaak online kijken via Sportlive24. In ons hoofdmenu vind je alle handige linkjes om live en gratis naar diverse sporten te kijken. Wij wensen je veel plezier op onze website en met het kijken naar gratis sport via de livestream.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: