WTA Monterrey livestream sportlive24.nl Arantxa Rus vs Lauren Davies

Livestream WTA Monterrey Arantxa Rus vs Lauren Davis

Tennisster Arantxa Rus speelt donderdag in de achtste finale van het WTA tennistoernooi in Monterrey tegen de Amerikaanse Lauren Davis. De partij is ook live te zien via de livestream van Sport Live 24.

Arantxa Rus bereikte de achtste finale omdat in de eerste ronde haar tegenstandster Varvara Flink uit Rusland met een blessure in de eerste set bij een stand van 4-3 moest opgeven. Mocht Rus winnen van Davis dan is in de volgende ronde de winnaar van de partij Katerina Bondarenko vs Rebecca Peterson haar volgende tegenstandster.

Arantxa Rus vs Lauren Davis livestream 1

Arantxa Rus vs Lauren Davis livestream 2

Arantxa Rus vs Lauren Davis livestream 3

Meer livestreams

Tennis kijken kan tegenwoordig ook online vaak gratis. Zo kan je via LIVE TV de gewenste tennispartij die je wilt kijken opzoeken en aanklikken. De gratis livestreams zijn rond een half uur voor de partij te vinden. Maar ook via Playlivestream kan je dagelijks gratis tennis kijken.

Maar ook via Jokerslivestream zit je goed wat betreft gratis tennis livestreams. Ook online via Stream2watch kan je live naar tennis partijen kijken.

Via Balletuin kan je ook live en gratis via de livestream ATP en WTA tennis kijken. Tot slot kan je via Tennis TV ook nog eens online tennis kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: