Livestream WTA Monterrey Arantxa Rus vs Rebecca Peterson

Livestream WTA Monterrey: Rus vs Peterson

In de nacht van vrijdag op zaterdag speelt tennisster Arantxa Rus bij het WTA tennistoernooi in het Mexicaanse Monterrey haar kwarfinale partij tegen de Zweedse Rebecca Peterson.

De partij Rus vs Peterson staat in de planning rond een uur of vier in de nacht. Via Sport Live 24 vind je weer een aantal handige linkjes om in de nacht live te kijken naar de tennis wedstrijd op de WTA-Tour.

Arantxa Rus vs Rebecca Peterson livestream 1

Arantxa Rus vs Rebecca Peterson livestream 2

Streams

Formule 1, Voetbal uit bijvoorbeeld de eredivisie, bundesliga, premier league, la liga en de serie a hoef je door onze handige linkjes helemaal niet meer te missen. De streams worden niet door Sport Live 24 uitgezonden maar wij bieden wel de meest beste linkjes aan die er zijn. Scheelt je een hoop zoeken en de livestreams zijn makkelijk vindbaar op onze website.

Welke livestreams

Alle grote sporten, toernooien en evenementen zijn wel live te zien via Sport Live 24. Ook tennis, handbal, volleybal, wielrennen, hockey, judo, darts en vele andere topsporten kan je vaak live kijken via de gratis livestreams pagina van Sport Live 24. De livestreams vind je in ons menu en op onze hoofdpagina. In de menu’s staan de livestreams op categorie ingedeeld. Handig hoef je niet te zoeken, en je vind de sport livestreams met zeer veel gemak.

Live sport

Livestreams uitzenden zijn strafbaar. Wij zenden daarom ook zelf niet live uit. U kan een risico nemen door via livestreams naar live sport te kijken. Toch zijn de meeste streams die wij linken veilig en is de beeldkwaliteit over het algemeen van een zeer goede kwaliteit. Heb je een tip voor een stream? tip ons op twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: