Roland Garros 2020 livestream

Roland Garros 2020 livestream

Roland Garros livestream

Van 27 september tot en met zondag 11 oktober kan je via deze livestream kijken naar het tennistoernooi Roland Garros.

Roland Garros Livestream 1 KLIK HIER

Roland Garros livestream 2 KLIK HIER

Livestream 1 CLICK HERE
Livestream 2 CLICK HERE

Het tennis Grand Slam toernooi in Parijs vind normaliter altijd plaats in mei. Maar door het coronavirus was het eerder dit jaar niet mogelijk om het toernooi door te kunnen laten gaan. Het toernooi is overigens niet voor publiek toegankelijk.

Kiki Bertens is tijdens Roland Garros Nederlands grote hoop. De Wateringse is in Parijs als zevende geplaatst. Gravel is de favoriete ondergrond van Bertens dus wie weet gaan we haar wel terug zien in de finale van het grote toernooi. Ook Arantxa Rus die in 2012 nog de vierde ronde haalde in Parijs doet mee.

Sport livestreams

Via Sportlive24 is het ook mogelijk om online naar sport te kijken via de livestream. Sportlive24 zend zelf geen sport uit omdat we daar geen rechten voor hebben. Toch delen wij via onze website wel linkjes van andere websites die wel sport live online uitzenden. Bijna alle sportwedstrijden zijn wel gratis online te zien.

Formule 1TennisDartsVoetbalWielrennen, Handbal en vele anders sporten zijn online wel te volgen. Onder meer via Sportlive 24 kun je vaak online naar sport kijken. Maar ook via andere bekende en onbekende websites kijk je sport via de livestream gratis. Hesgoal365LIVE, maar ook via LIVE TV kijk je gratis sport.

Maar er zijn meer gratis sport livestream websites pagina waar je naar gratis sport kan kijken. Sportlive365Laola en StreamHunter zenden ook live sportwedstrijden uit. Sportstreamings en CricFree staan ook bekend om hun gratis sport livestreams. Wil je dus geen sport missen? Check dan via Sportlive24 de handige linkjes en dan ben jij verzekerd van gratis sport via een goed werkende livestream. 

Gratis Roland Garros tennis livestream
Gratis Roland Garros tennis livestream

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: