Sara Errani - Kiki Bertens Roland Garros livestream

Sara Errani – Kiki Bertens | Tennis livestream

Roland Garros livestreams: Sara Errani – Kiki Bertens

Om 11.00 uur kun je hier live en gratis kijken naar de partij Sara Errani – Kiki Bertens in de 2e ronde van Roland Garros. De livestream vind je via onderstaande linkjes.

Livestream1 Sara Errani – Kiki Bertens KLIK HIER
Livestream 2 Sara Errani – Kiki Bertens KLIK HIER

Gratis Roland Garros tennis livestream
Gratis Roland Garros tennis livestream

Voorbeschouwing

Sara Errani haalde in 2012 de finale. Sindsdien heeft de 33-jarige Italiaanse niet echt potten meer kunnen brengen. In de finale van 2012 was de inmiddels al gestopte Maria Sjarapova in twee sets te sterk voor Errani. Kiki Bertens haalde in Parijs nog nooit de finale, maar de 28-jarige Wateringse wist vier jaar geleden wel door te dringen tot de laatste vier. Serena Williams was toen te sterk.

In de eerste ronde won Bertens afgelopen maandag met 2-6, 6-2 en 6-0 van de Oekraïense Katarina Zavatska. Errani was met 6-2 en 6-1 veel te sterk voor de Puerto Ricaanse Monica Puig. Om 11.00 uur gaan we zien of Errani of Bertens zich gaat weten te plaatsen voor de derde ronde in Parijs. Wij wensen je veel plezier toe met het gratis kijken naar de wedstrijd Sara Errani – Kiki Bertens.

Sport livestreams

Via Sportlive24 is het ook mogelijk om online naar sport te kijken via de livestream. Sportlive24 zend zelf geen sport uit omdat we daar geen rechten voor hebben. Toch delen wij via onze website wel linkjes van andere websites die wel sport live online uitzenden. Bijna alle sportwedstrijden zijn wel gratis online te zien.

Formule 1TennisDartsVoetbalWielrennen, Handbal en vele anders sporten zijn online wel te volgen. Onder meer via Sportlive 24 kun je vaak online naar sport kijken. Maar ook via andere bekende en onbekende websites kijk je sport via de livestream gratis. Hesgoal365LIVE, maar ook via LIVE TV kijk je gratis sport.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: