Bertens - Ostapenko tennis livestream WTA Straatsburg

Tennis livestream: Bertens – Ostapenko

Kijk Bertens – Ostapenko hier via de gratis tennis livestream

Kijk woensdag vanaf 11.30 uur via de tennis livestream naar de partij Bertens – Ostapenko.

Kiki Bertens vloog vorige week bij het gravel toernooi van Rome al in de tweede ronde uit het toernooi tegen de Sloveense Polona Hercog. Bij het WTA tennis toernooi in Straatsburg gaat de Wateringse proberen ritme op te doen voor Roland Garros wat aanstaande zondag in Parijs van start gaat.

Woensdag moet de nummer 8 van de wereld het opnemen tegen de Estse Jelena Ostapenko die op dit moment op de 43ste plaats staat op de WTA wereldranglijst. Bertens is overigens in Straatsburg als derde geplaatst.

Sport livestreams

Via Sportlive24 is het ook mogelijk om online naar sport te kijken via de livestream. Sportlive24 zend zelf geen sport uit omdat we daar geen rechten voor hebben. Toch delen wij via onze website wel linkjes van andere websites die wel sport live online uitzenden. Bijna alle sportwedstrijden zijn wel gratis online te zien.

Formule 1TennisDartsVoetbalWielrennen, Handbal en vele anders sporten zijn online wel te volgen. Onder meer via Sportlive 24 kun je vaak online naar sport kijken. Maar ook via andere bekende en onbekende websites kijk je sport via de livestream gratis. Hesgoal365LIVE, maar ook via LIVE TV kijk je gratis sport.

Maar er zijn meer gratis sport livestream websites pagina waar je naar gratis sport kan kijken. Sportlive365Laola en StreamHunter zenden ook live sportwedstrijden uit. Sportstreamings en CricFree staan ook bekend om hun gratis sport livestreams. Wil je dus geen sport missen? Check dan via Sportlive24 de handige linkjes en dan ben jij verzekerd van gratis sport via een goed werkende livestream. Ook de wedstrijd livestream Bertens – Ostapeno kijk je online gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: