Top 10 gratis Formule 1 live streams (Foto Wikipedia)

Top 10 beste en gratis Formule 1 live streams

Formule 1 kun je via Sport Live 24 op een zeer handige manier gratis kijken via de top 10 beste en gratis live streams die je hier kunt vinden.

LIVESTREAM STYRIAN GRAND PRIX 2020 CLICK HERE

De beste en zeer goed werkende Formule 1 gratis live streams zetten we op een rijtje. Met één klik op de muis kijk je het hele weekend alle races helemaal gratis.

Livestream 1

Via deze livestream van Sport in Nederland hoef je geen enkele Grand Prix te missen. Tijdens elk raceweekend vind je hier de beste en gratis Formule 1 live streams. Ze zenden de races zelf niet live uit maar het is handig om hier eens een kijkje te nemen.

Livestream 2

Ook via Hes Goal kun je helemaal voor niks gratis alles rondom het Formule 1 weekend live kijken. Een handige website om het hele weekend lekker te genieten van de prestaties van Max Verstappen.

Nog meer livestreams

Er zijn nog meer gratis Formule 1 live streams. Deze vind je hier onder in dit hele handige overzicht!

CricHD

De kwaliteit ligt op CricHD iets hoger dan op He’s Goal, maar de website ligt er wel vaker uit. Mooi extraatje: je kunt naast de prestaties van Max Verstappen ook prima voetbal kijken via deze site.

Klik hier om te beginnen met kijken!

TotalSportek

TotalSportek is iets toegankelijker, omdat er per GP wordt uitgelegd hoe het gratis streamen werkt. Bovendien zijn deze streams zeer stabiel, al is de kwaliteit soms even slikken.

Klik hier om te beginnen met kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: