Wilco Kelderman Giro d'Italia 2020 livestream

Wint Wilco Kelderman? Giro d’Italia 2020 livestream

Kelderman, Hindley of Hart? Wie wint de Giro?

Gaat Wilco Kelderman dit weekend Tom Dumoulin opvolgen als winnaar van de Giro? Mis de ontknoping niet via de Giro d’Italia livestream dit weekend.

Livestream 1 KLIK HIER
Livestream 2 KLIK HIER
Livestream 3 KLIK HIER

Zaterdag staat er in de Giro d’Italia nog één laatste bergetappe op het programma. De renners mogen drie keer klimmen naar Sestriere. Kan Kelderman aanvallen van Geoghegan Hart pareren of gaat zijn ploeggenoot Jai Hindley er met de eindzege vandoor. Het zal ontzettend spannend gaan worden.

Livestreams

Mochten Hart en Hindley zaterdag wat tijd pakken dan is het nog steeds niet beslist want zondag is er nog een afsluitende tijdrit over 15 kilometer. Wat vast staat is dat het een sensationele ontknoping zal gaan worden in de Giro d’Italia van 2020 en dat je niks hoeft te missen via Sportlive 24.

De Giro word niet uitgezonden op de televisie. Wel kun je als je de Eurosport Player download gratis naar de livestream Ronde van Italië kijken. We hebben 3 handige livestreams gevonden waar de rittenkoers ook te zien is. Dat kan via Cyclingfans.comHesgoal TV en 365LIVE. Wij wensen je veel plezier met het kijken.

Overige sport livestreams

Formule 1TennisDartsVoetbalWielrennen, Handbal en vele anders sporten zijn online wel te volgen. Onder meer via Sportlive 24 kun je vaak online naar sport kijken. Maar ook via andere bekende en onbekende websites kijk je sport via de livestream gratis. Hesgoal365LIVE, maar ook via LIVE TV kijk je gratis sport.

Maar er zijn meer gratis sport livestream websites pagina waar je naar gratis sport kan kijken. Sportlive365Laola en StreamHunter zenden ook live sportwedstrijden uit. Sportstreamings en gratissportkijken.nl staan ook bekend om hun gratis sport livestreams. Wil je dus geen sport missen? Check dan via Sport in Nederland de handige linkjes en dan ben jij verzekerd van gratis sport via een goed werkende livestream.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: